Utolsó kommentek

  • KisPeye: Azért van ez így, mert az általános felfogás az, hogy amit jól csinálsz, az az alap. A minimum elv... (2013.01.14. 23:42) Autózás
  • KisPeye: Majd megszokod. Amióta öntudatra ébredtem (értsd: saját felfogás dolgokról, értékrend, egyebek, am... (2009.12.06. 02:09) Szösszenet
  • ziona: Én pedig a ti szalámitokat irigylem :) (2009.03.02. 00:03) Hogy került szalámi a kenyér mellé?
  • KisPeye: Fő a változatosság, pláne, hogy a nudli finom morzsásan (na tessék) és hagymásan is.... :) Amúgy ... (2009.02.23. 10:04) Gyúrtam vazze'!
  • Utolsó 20

Morzsili én volnék. Röviden vidám és optimista lány. Létszükségletnek tartom a firkászást, a beszélgetést és a morzsálást.

Licenc

Creative Commons Licenc

2008.12.26. 00:53 teadrinker13

Az idei is szép volt!

Címkék: kreatív ünnep ajándék hellókarácsony

Ígérem, nem fárasztalak többé titeket a Karácsonyhoz kapcsolódó bejegyzéseimmel, mert látom, mindenki utálja ezt az ünnepet ilyen-olyan okok miatt.

Én most nyelvet öltögetek rátok, mert nekem a Karácsony mindig jól telik, és igen is szeretek rá készülődni, jól esik meglátogatni a kevéske rokont akivel egy városban élek, vagy telefonon beszélgetni azzal, aki távol van tőlem.

Ebben az évben kaptam a legpoénosabb ajándékokat: húspotyolót és antistressz tusfürdőt, egymás mellé csomagolva. Volt más is, "normális dolgok", de azokon nem lehetett olyan jól szórakozni. Az unokatestvérem, akiből építészt farag majd a BME, 2 gerendadarabot fog kapni. A többieknek 20 év körüli, padlásról vagy innen-onnan előkerült holmik jutottak. Olyanokat aztán tényleg nem lehet bárhonnan szerezni!

Szerényen megjegyzem így a bejegyzés végén, hogy a mézeseim is remekül sikerültek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://morzsili.blog.hu/api/trackback/id/tr92842084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tötyi 2008.12.26. 10:01:56

A mézeseid valóban remekül sikerültek :). A karácsonyfa össze lett ragaszgatva? Csak mert ilyet LIVE még nem láttam, de jól néz ki nagyon :).. Az ízéről nem tudok nyilatkozni :DDD...

teadrinker13 · http://morzsili.blog.hu 2008.12.26. 10:32:41

Kéne neked egyet fénypostázzak mint Mézga Gézáéknál ahogy történt. :)

A karácsonyfa csillagokból készül. Alul nagyobb csillagok vannak, és ahogy felfelé haladsz, egyre kisebbek. A "szinteket" kicsi korongok választják el egymástól. Az összes alkotóelemet átlyukasztottam mielőtt megsütöttem. Díszítés után felfűztem őket egy fa pálcikára.

Tötyi 2008.12.26. 11:07:37

Fénypostázz :)... de gondolom, hogy finom :)!

Tehát a fa pálcika a titka :)... Azt hittem ragasztás..nyilván nem technocol vagy hasonló :D... De nagyon jópofa :)...

Te jó ég de vak vagyok........most vettem észre a felső csillagnál a pálcikát :DDDD....

Jardin 2008.12.29. 12:39:13

Grat! Az ilyen mézeskalácsoktól lesz teljes a karácsony :) Nagyon jól néz ki!.
Én az ilyen készülődéstől jövök hangulatba, csomagolástól, díszítéstől, sütéstől, főzéstől :) Munkahelyemen nagy ajándékozás helyett, mézeskalácsot készítettünk, aminek formája a cég logója volt:) Többet ért mintha ismeretlenül ajándékozgattunk volna (közel 140en vagyunk, nehéz mindenkit ismerni).
Az ajándék úgy jó ha személyes. Mint neked az antistressz tusfördő. Apróság, de neked szól, üzenete van:)
Képzeld, én életem első ránctalanítóját kaptam meg. és életem első szakácskönyvét :)))) Nem vettem sértésnek, nagyon jól szórakoztam rajta:)És tudom hogy a ráncokat meg kell előzni, úgyhogy magamra kenem, még ha 23évesen nincsennek is ráncaim :)))

kisdead99 2009.01.06. 13:59:17

Az a magas karácsonyfa nagyon ismerős ;)
süti beállítások módosítása