Utolsó kommentek

  • KisPeye: Azért van ez így, mert az általános felfogás az, hogy amit jól csinálsz, az az alap. A minimum elv... (2013.01.14. 23:42) Autózás
  • KisPeye: Majd megszokod. Amióta öntudatra ébredtem (értsd: saját felfogás dolgokról, értékrend, egyebek, am... (2009.12.06. 02:09) Szösszenet
  • ziona: Én pedig a ti szalámitokat irigylem :) (2009.03.02. 00:03) Hogy került szalámi a kenyér mellé?
  • KisPeye: Fő a változatosság, pláne, hogy a nudli finom morzsásan (na tessék) és hagymásan is.... :) Amúgy ... (2009.02.23. 10:04) Gyúrtam vazze'!
  • Utolsó 20

Morzsili én volnék. Röviden vidám és optimista lány. Létszükségletnek tartom a firkászást, a beszélgetést és a morzsálást.

Licenc

Creative Commons Licenc

2009.03.13. 17:17 teadrinker13

Nem(i)gaz!

Címkék: szex feminista demokrácia pedofil buzi homoszexuális

- Életkora?

- 22.

- Neme?

- Férfi.

- Biológiai neme?

- Hööö?

- Mid van/nincs a lábaid között?

- Ööö igaziból nincs.

A demokráciának nem csak politikai síkon van hatása, hanem a nemi élet terén is: azt is megválaszthatom, hogy nő legyek vagy férfi, attől függetlenül, hogy minek születtem, méghozzá operáció nélkül is.

A gender mainstreaming, magyarul a nemi összemosódás ideológiája, eredetileg szép gondolat volt. Csak mindenhol vannak kiskapuk, ahol valaki be tud menni, hogy aztán mindent felforgasson. A homoszexuálisok elérték, hogy levegyék a saját nemükhöz vonzódást a lelki betegségek listájáról. Nem szabad hátrányosan megkülönböztetni őket. Elfogadott, hogy mindenféle nagy tömeges megnyilvánulást rendezzenek. Újabban olyan ideológia is terjeng, ami szerint minden ember, beleétve a gyerekeket is, szabadon választhatja meg a nemi hozzátartozását, eredeti, biológiai nemétől függetlenül. Homofóbnak lenni pedig bűn. Még csak fintorogva, ferde szemmel sem szabad a homoszexuálisokra nézni. Talán a homokosok esetén felbátorodva, a pedofilok is kezdenek legális teret nyerni generációk közti intimitás címen.

Elsőre arra lehet következtetni, hogy valaki nagyon életteret akar itt nyerni (az már más kérdés, hogy ezt meg is éri), és a homoszexuálisok támogatása és növekvő száma miatt majd csökken a népesség, mert hát két nőnek vagy két férfinak nem lesz saját készítésű gyereke. Na és mi a helyzet a mesterséges megtermékenyítéssel és a lombikbébikkel? Az is napirenden van, hogy engedélyezzenek homokosoknak gyermekvállalást. És azok a szép nagy, soknullás nagyságrendű összegek, amiket a támogatásukra fordít az EU? Ha valaki sok pénzt ad valamire, azzal valami célja szokott lenni. Én még nem látom át a helyzetet.

Térjünk csak vissza a demokrácia témájára. Abszolút demokrácia nem létezik, mert valakinek a korlátlan szabadsága esetleg korlátozhatja egy másik ember szabadságát. Kb így vannak a szélsőséges esetek egymással: a nagyokos homokosok, az extrém feministák, a pedofilok, stb. Mi lenne, ha leültetnénk a fő-fejeseket, hogy szépen megtárgyalják a dolgaikat, hogy mindenkinek eddig és ne tovább? Elismerem, extrém elképzelés... De félek, hogy a másság akkora teret hódít, hogy 10 év múlva majd én kell kimenjek néhány társammal az utcára transzparensekkel, hogy nő létemre jogom van férjhez menni és gyermeket szülni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

http://morzsili.blog.hu/api/trackback/id/tr281000398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.