Utolsó kommentek

  • KisPeye: Azért van ez így, mert az általános felfogás az, hogy amit jól csinálsz, az az alap. A minimum elv... (2013.01.14. 23:42) Autózás
  • KisPeye: Majd megszokod. Amióta öntudatra ébredtem (értsd: saját felfogás dolgokról, értékrend, egyebek, am... (2009.12.06. 02:09) Szösszenet
  • ziona: Én pedig a ti szalámitokat irigylem :) (2009.03.02. 00:03) Hogy került szalámi a kenyér mellé?
  • KisPeye: Fő a változatosság, pláne, hogy a nudli finom morzsásan (na tessék) és hagymásan is.... :) Amúgy ... (2009.02.23. 10:04) Gyúrtam vazze'!
  • Utolsó 20

Morzsili én volnék. Röviden vidám és optimista lány. Létszükségletnek tartom a firkászást, a beszélgetést és a morzsálást.

Licenc

Creative Commons Licenc

2008.11.04. 16:34 teadrinker13

Egyenlőség, civilizáció!

Címkék: válság wc felirat egyenlőség civilizáció

Eddig csak annyi volt kiírva az egyetemen a mosdóban, hogy "Légy civilizált! Húzd le magad után a WC-t!". Mostmár fantáziadúsabb olvasnivalóval szórakoztatnak. A képen látható szöveg fordítása:

Mutassátok meg, hogy civlilizáltak vagytok!

Itt mindenki egyenlő!

Gondoljatok arra, hogy utánatok más is használja a mosdót, ezért hagyjátok úgy, ahogy látni szeretnétek amikor használjátok!

...Az utolsó mondat vajon utalás arra, hogy a gazdasági válság miatt takarítószemélyzet-leépítés lesz, és akkor ha a WC koszos és büdös lesz, takarítsuk ki mi, mert nem tetszik?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://morzsili.blog.hu/api/trackback/id/tr30749585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jardin 2008.11.15. 17:10:21

A kedves cégemnél ahol dolgozom és nem egy kis cégről van szó ez a felirat olvasható a wcben:
"Kedves Lányok, Hölgyek, Asszonyok!
Dolgotok végeztével, kérlek forduljatok hátra és nézzétek meg maradt-e ott valami nem odaillő. Ha igen, kérlek használjátok a wc lehúzót és/vagy a wc kefét. Köszönöttel a felháborodott nőegylet tagjai"
Nem értem hogy mi nem odaillő egy wcben? Tényleg alap hogy mindeki renden tartsa maga után, de más után nem fogok takrítani.
Amúgy érheted úgy is hogy nálatok nincs takarítószemélyzet.

Tupacko · http://webpillango.org 2008.11.18. 19:55:03

A plakátolás folytatódik! Újabb felhívások jelentek meg, ezúttal a mosdóban. Arra hívja fel a figyelmünk a színesértesítő, hogy zárjuk el a csapot és ne használjunk fölöslegesen vízet. Ez a tükör fölé ragasztott lehúzos már jobb minőségű, mint a bejegyzésben látott kép (viszont marketing jelek is felcsillanak az egyetem logójának formájában).
süti beállítások módosítása