Utolsó kommentek

  • KisPeye: Azért van ez így, mert az általános felfogás az, hogy amit jól csinálsz, az az alap. A minimum elv... (2013.01.14. 23:42) Autózás
  • KisPeye: Majd megszokod. Amióta öntudatra ébredtem (értsd: saját felfogás dolgokról, értékrend, egyebek, am... (2009.12.06. 02:09) Szösszenet
  • ziona: Én pedig a ti szalámitokat irigylem :) (2009.03.02. 00:03) Hogy került szalámi a kenyér mellé?
  • KisPeye: Fő a változatosság, pláne, hogy a nudli finom morzsásan (na tessék) és hagymásan is.... :) Amúgy ... (2009.02.23. 10:04) Gyúrtam vazze'!
  • Utolsó 20

Morzsili én volnék. Röviden vidám és optimista lány. Létszükségletnek tartom a firkászást, a beszélgetést és a morzsálást.

Licenc

Creative Commons Licenc

2009.08.18. 13:06 teadrinker13

Miért akadozik a blogolás?

Címkék: blog válság

Elég feltűnő, hogy mostanában egyre szélesednek a hézagok a posztjaim között. Az az igazság, hogy néha olyannak érzem a blogomat, mint egy egyszezonos cipőt: csak rövid ideig érdekes, utána csak lapul a cipősszekrény mélyén, mert már nem talál a következő évben vásárolt holmiimmal, vagy csak egyszerűen röhelyes.

Az énblognak nincs konkrét meghatározása. Ha mégis ilyesmivel próbálkoznánk, azt mondjuk, hogy személyes dolgokat szokás leírni. De mennyire személyeset?

Nem azért pihentetem az írást, mert eseménytelennek és ingerszegénynek találom az életemet.

Az ismerősi körben nagy kavarodásokat lehet okozni egy-egy esemény leírásával, vagy már csak azzal is, hogy miért szerepel a nevük, vagy utalások rájuk nézve, amik bővebb ismeretségi körben egyértelműek. Olyan dolgok is vannak, amiket nem szeretnék a nagy nyilvánosság elé vinni.

Ezen túl mindenféle apróságba beleakadok: a sablonokat piszkálom, vagy a bemutatkozásomat. Valamivel mindig baj van.

Igyekszem valahogy túltenni magam ezen a válságon, mert az írás számomra nagyon fontos, csak még keresem az utat, amelyiken tovább szeretnék menni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morzsili.blog.hu/api/trackback/id/tr781317412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása