Utolsó kommentek

  • KisPeye: Azért van ez így, mert az általános felfogás az, hogy amit jól csinálsz, az az alap. A minimum elv... (2013.01.14. 23:42) Autózás
  • KisPeye: Majd megszokod. Amióta öntudatra ébredtem (értsd: saját felfogás dolgokról, értékrend, egyebek, am... (2009.12.06. 02:09) Szösszenet
  • ziona: Én pedig a ti szalámitokat irigylem :) (2009.03.02. 00:03) Hogy került szalámi a kenyér mellé?
  • KisPeye: Fő a változatosság, pláne, hogy a nudli finom morzsásan (na tessék) és hagymásan is.... :) Amúgy ... (2009.02.23. 10:04) Gyúrtam vazze'!
  • Utolsó 20

Morzsili én volnék. Röviden vidám és optimista lány. Létszükségletnek tartom a firkászást, a beszélgetést és a morzsálást.

Licenc

Creative Commons Licenc

2009.08.13. 16:03 teadrinker13

Barát-idegen

Címkék: kommunikáció barátság őszinteség

Van néhány olyan ember, akivel nem ismerjük elég jól egymást. Mégis, ha nagy ritkán összefutunk, pl egy tea mellett beszélgetni, valami olyasmit érzek, mintha csak nagyon kevés hiányozna a legjobb barátom/barátnőm kategóriáig. Ilyenkor felszabadulok a gátlásaim alól és jól kibeszélem magam, még eléggé személyes, bizalmasabb jellegű dolgokat is elmondok. Jó ilyenkor, hogy egy másik szemszögből is láthatom magam, vagy ha nem igazán jön feedback a mondanivalómra, legalább jól kibeszélem magam, és örülök, hogy meghallgatnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morzsili.blog.hu/api/trackback/id/tr931307274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása